Sırrı Süreyya Önder, rahatsızlığını TBMM Genel Kurulu’nda anlatmıştı

İstanbul TBMM Meclis Başkan Vekili Sırrı Süreyya Önder Yoğun Bakımda

İstanbul‘da geçen gece rahatsızlanan ve hastanede aort damarında yırtık belirlenen TBMM Meclis Başkan Vekili Sırrı Süreyya Önder, 12 saatlik bir ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı.

MECLİS BAŞKAN VEKİLİNİN RAHATSIZLIĞI

Gözlem altında tutulan Önder, 16 Mayıs 2024’te Meclis Genel Kurulu’nda “Türk Ticaret Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”nin görüşmeleri sırasında yaşanan gerginlik hakkında rahatsızlığından bahsetmişti.

AORT ANEVRİZMASI TEŞHİSİ

Önder, iktidar ve muhalefet milletvekillerinin genel kurulu yönetme tarzına ilişkin eleştiriler üzerine aort anevrizması teşhisi konulduğunu söyleyerek şunları dile getirmişti: “Genel kurulu yönetirken beynime pıhtı atması sonucunda aort anevrizması yaşadım. Şu anda ağır bir tedavi sürecindeyim.”

MEMLEKETİN HALİ

Önder, yaşanan durumdan üzgün olduğunu belirterek, genel kuruldaki arkadaşlarından aldığı tepkiler üzerine gelecekte daha dikkatli olacağını ifade etmişti. “Herhangi bir iç tüzüğün bana dayattığı saygısızlıkla ilgili harekete geçmeyeceğim. Memleketin geleceği için çaba gösteriyoruz ve asgari nezaket sınırlarını aşmamalıyız” şeklinde konuşmuştu.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Erdem Aksoy – 3.Sayfa

Related Posts

Doğru yastık nasıl seçilir? Uyku pozisyonuna göre altın kurallar

Yanlış yastık seçimi, boyun fıtığından baş ağrısına, uyku bozukluğundan postür problemlerine kadar pek çok sağlık sorununa yol açabiliyor. Doç. Dr. Çiğdem Çınar, uyku pozisyonuna uygun yastık seçimi ve düzenli değişiminin önemine dikkat çekti.

Sağlık BakanlığI’ndan “Kırım Kongo Kanamalı Ateşi” uyarısı: İnsandan da bulaşabiliyor!

Sağlık BakanlığI’ndan “Kırım Kongo Kanamalı Ateşi” uyarısı: İnsandan da bulaşabiliyor!

Prof. Dr. İsbir: Kalp kapak hastalıklarında risk yaşla artıyor, erken müdahale hayat kurtarıyor

Prof. Dr. İsbir: Kalp kapak hastalıklarında risk yaşla artıyor, erken müdahale hayat kurtarıyor

Yaşamı kâbusa çevirebiliyor! Miyomlar hamile kalmayı engeller mi?

Günümüzde kadınların en sık karşılaştıkları sorunlardan birini miyomlar oluşturuyor. Bazen hiçbir belirti vermeyerek sinsice ilerleyen miyomlar, bazen de şiddetli ağrı ve kanama ile günlük yaşamı kabusa çevirebiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Hüsnü Görgen, miyomlar hakkında en sık sorulan soruları ve tedavide yeni nesil yöntemleri anlattı.

Keneden ölümler için ‘mRNA aşısı’ umut olabilir mi?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Dr. İlhan Çetin yaz aylarında ölümlere yol açan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı konusunda ilk yapılan klasik aşı denemelerinin yetersiz kaldığını belirterek, “Ancak şu anda üretilmeye çalışılan aşılar, mRNA teknolojisiyle üretildiği için etkisinin çok yüksek olduğunu görüyoruz. İnşallah insan üzerindeki değerlendirmelerde böyle çıkarsa çok daha etkili olacaktır” dedi.

Menopoz sonrası kanamaya dikkat: Rahim kanserinin habercisi olabilir!

Menopoz sonrası kanamaya dikkat: Rahim kanserinin habercisi olabilir!